Get Online!

De online aanwezigheid van je bedrijf of project begint (bijna) altijd met een website.
Het is het online visitekaartje waarmee je mensen overtuigt van de waarde van waar je mee bezig bent.

Weet jij of je website ook echt werkt?
Word je gevonden in Google? En vinden de mensen dan waar ze naar op zoek zijn?
Héb je überhaupt al wel een website?

Ontdek hier wat ik voor jou kan doen!

Webdesign

Copywriting is my first love – maar dat design van websites? Supertof!

Ik werk met WordPress om aantrekkelijke websites te maken die je zelf ook gemakkelijk kan aanpassen. Het liefst werk ik in een totaalbeeld van tekst en design maar als je liever zelf schrijft kan dat natuurlijk ook.

De prijs is afhankelijk van wat je nodig hebt, maar sowieso zitten we eerst een keertje samen. Je website moet hélemaal JOUW verhaal uitstralen dus wil ik jou dan ook zo goed mogelijk leren kennen.

Website Audit

Wat werkt er wel en niet aan die website van jou? Klopt je verhaal zowel qua inhoud, taal als overtuigingskracht? Zit je SEO (Search Engine Optimization – Google dus!) in de juiste richting? Is je website en de content aangepast aan hoe mensen tegenwoordig websites lezen?

Boek een website audit en je komt het meteen te weten! Je krijgt een totaalpakket van copywriting, kennis van webdesign en SEO zodat je meteen zeker bent dat alle aspecten van je website onder handen genomen worden.

Prijzen zijn afhankelijk van de grootte van je website en of je de aanpassingen ook meteen uit handen wilt geven.

SEO Workshop

Niets is vervelender dan een website die niét gevonden wordt in Google. Hoe moeten je klanten je dan ooit online vinden?
Boek een workshop SEO en je boekt meteen zichtbaar resultaat!

  • Op voorhand krijg je van mij een vragenlijst en maak ik een analyse op zodat we tijdens de workshop gericht aan het werk kunnen
  • De workshop duurt 2u en samen werken we aan een strategie om jouw website beter te laten scoren in Google
  • Na de workshop pas jij de technieken toe en doen we een tweede analyse zodat je meteen kan zien hoe SEO voor jou werkt

Vereisten:

  • Je hebt een website voor je bedrijf/organisatie, bij voorkeur in WordPress
  • Geen voorkennis SEO nodig!

Griet Van den Abeele
www.coconcoaching.be

Wat anderen zeggen

Evelien is een topper in haar vak! Zij kent de wereld van social media van binnen en van buiten. Op basis van haar kennis geeft zij heel praktisch en concreet advies. Evelien luistert naar de noden van haar klant en komt met een voorstel dat echt passend is: niet te veel, niet te weinig, maar nét goed!
Door de rust en het geduld dat zij uitstraalt, slaagt zij erin om soms wat moeilijke technische materie helder te verwoorden. Als klant begrijp je na een gesprek echt beter waarmee je bezig bent, wat belangrijk is in je marketing en communicatie en waarom. Last but not least apprecieer ik aan Evelien haar eerlijkheid en fijngevoeligheid: zij voelt snel de stijl en wensen van de klant aan en durft bijsturen waar nodig.
Bedankt Evelien voor de mooie copy, de website en de ondersteuning!

Get Online, Get Copy, Get Social
Alles voor je online communicatie

Evelien Standaert  •  hello@get-noticed.be  •  0476 21 20 98

Speelstraat 70 • 9750 Zingem
BE 0663 788 519
Privacy & Cookies