Get Social!

Als ondernemer is het vaak niet je prioriteit om  de sociale media van jouw zaak in de gaten te houden.
Je bent al blij als je zo af en toe een postje op Facebook krijgt zonder dat er daar veel strategie of regelmaat inzit, of je stelt het steeds uit omdat je bang bent voor de reacties die er zouden kunnen volgen.

Als social media manager help ik ondernemers en organisaties met hun online platformen. Dat kan gaan over het verzorgen van jouw Facebook of Instagram profielen maar het kan ook gaan over het samen opstellen van een contentstrategie of je coachen in je eigen sociale media skills.

Klaar om helemaal social te worden?!

Social Media Management

Social Media Management is het overnemen van jouw sociale media kanalen zodat jij je op iets anders kan focussen. Minder tijd spenderen aan Facebook en meer aan je eigen diensten of producten dus!

Soms gaat dit over een korte periode van enkele weken of maanden, bijvoorbeeld wanneer je zelf een lange reis maakt of wanneer je een nieuw product wil lanceren. Het kan ook om een langere samenwerking gaan, waarbij we eerst een plan en strategie opstellen zodat jouw sociale media helemaal in lijn liggen met jouw zaak.

Prijzen voor social media management zijn afhankelijk van wat je nodig hebt: welke platformen, hoe lang neem ik jouw kana(a)l(en) over, hoe vaak wil je dat er gepost wordt, heb je al een strategie? Aarzel niet om een mailtje te sturen met wat meer uitleg over jouw project, dan kan ik beter inschatten wat jij specifiek nodig hebt!

Social Media is exactly what it says it is…

it’s social!

Get Online, Get Copy, Get Social
Alles voor je online communicatie

Evelien Standaert  •  hello@get-noticed.be  •  0476 21 20 98

Speelstraat 70 • 9750 Zingem
BE 0663 788 519
Privacy & Cookies